Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1835 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
banda_cocolino napisał:... pierwszy i ostatni raz kiedy zaczerpne informacji tutaj.
Bardzo mądra decyzja ...
Szkoda tylko , że jak wszystko u ciebie ...
... BARDZO SPÓŹNIONA ... ! .
---
Mnie to tylko jedno ciekawi ... ? .
Dlaczego do tej pory ...
A mija już parę ładnych godzin , bezproduktywnej konwersacji , nie odezwała się żadna Pańcia w Twojej obronie !? ...
---
Ciekawe zjawisko !
a mówią o jakiejś solidarności jajników !
czyżby zazdrosne o tego Polskiego Męża z Norweskim Paszportem !??? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
a termin porodu jest na miesiac przed terminem ktory uplynie w udi na rozpatrzenie wniosku.

to trza bylo isc do pracy byo by szybciej z rejestracja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(banda_cocolino)
Wiking
Uwazam watek za zamkniety - przynajmniej dla mnie - i pozwolcie ze oddam sie 100% relaksowi przed rozwiazaniem i nie bede sie juz przejmowac tym co powstalo tutaj.

Postaram sie uspokoic moje wahania nastroju jakas dobra lektura, moze jakies przepisy norweskie co by nie musiec w przyszlosci miec watlpiwosci co do czegokolwiek

Spokojnej nocy Panowie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(banda_cocolino)
Wiking
a co do pracy to gdybym nie byla w ciaglych rozjazdach miedzy PL a NO to byloby latwiej a nie znajac sytuacji najlatwiej jest komentowac i doradzac )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(banda_cocolino)
Wiking
Nie jestem urazona ksiezniczka, daleko mi do takiego czegos.
Po prostu nie widze sensu dalszej dyskusji na ten temat. Chyba ze ktos z Was widzi to prosze bardzo.l Szkoda mojego czasu i Waszego.
Otrzymalam juz odpowiedz wyczerpujaca na swoje pytanie, wiec nie potrzebuje wiecej kontynuowac tego tematu. A jak Wam sie nudzi i nie macie nic lepszego do roboty to prosze bardzo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
x x
(tazja)
Nowicjusz
Po pierwsze to powinniscie sié zastanowic co piszecie i do kogo... naprawde mozna sobie robic zyczliwosci ale kobiecie w ciazy tak odpowiadac to naprawde ponizajace... kim Wy jestescie?
Tutaj podoby watek:
www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...becikowe_i_.....html
Z tego co wiem to na pewno wazne abys byla kilka razy u lekarza w Norwegii. Zapytaj w Navie czy na meza nr personalny mozesz zlozyc wniosek o becikowe.
Pozdrawiam i zycze szczesliwego rozwiazania.
Ola
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok